K zajištění relevantního obsahu reklamních polí a analýzy návštěvnosti používáme soubory cookies. Další informace
JOOLA

Druhé místo Ondřeje Květona


V Luxembourgu skončil ETTU Eurotalents – Pre – selection Camp

Ve středu 26. srpna 2015 vyvrcholil v Luxembourgu tréninkový kemp projektu ETTU Eurotalents – Pre – selection Camp závěrečným turnajem. Vynikajícím výsledkem a především velmi pěkným výkonem se představil Ondra Květon, který obsadil v celkovém hodnocení chlapců výborné 2. místo.

Chlapci hráli ve dvou skupinách po 8 hráčích, a to včetně čínských sparingpartnerů. Ondra obsadil ve skupině 4. místo, když prohrál s dvěma Číňany a se Švédem Abrahamssonem. Vzhledem k tomu, že se druhý stupeň o umístění hrál již bez Číňanů, probojoval se Ondra do semifinále. V něm s přehledem přehrál Fina Pihkalu a postoupil do finále, kde na něj čekal opět Švéd Abrahamsson. Finálový zápas sice Ondra prohrál 0:3, ale konečné druhé místo a zejména pochvala za příkladný přístup, a to nejen při turnaji, ale též v průběhu celého kempu od hlavního trenéra kempu Li Xiadonga a od olympijské vítězky Zhang Yining jsou povzbuzením nejen směrem k navazujícímu turnaji Eurominichamps, ale též do dalšího tréninku.

Ondra_Květon

Ondra Květon obsadil v závěrečném turnaji druhé místo

Ostatním se již tolik nedařilo. Filip Karel obsadil konečné 9. místo a děvčata, která hrála jednu skupinu každá s každou, skončila na 8. místě Barča Březinová a na 9. místě Nela Hanáková.

„Celkově si myslím, že kemp byl pro naše mladé naděje velkým přínosem. Měli možnost vyzkoušet si, jak trénují jejich vrstevníci v Číně, získali spoustu nových poznatků a kemp byl též velmi kvalitní přípravou do další sezóny. Všem našim nejmladším reprezentantům děkuji za přístup na kempu a přeji hodně úspěchů na turnaji Eurominichamps,“ poznamenal na závěr trenér Martin Linert.

Barča_Březinová,_Nela_Hanáková_a_Zhang_Yining

Fotografie na památku se Zhang Yining