K zajištění relevantního obsahu reklamních polí a analýzy návštěvnosti používáme soubory cookies. Další informace
JOOLA

Tarnobrzeg je blízko k postupu do finále


V semifinále Ligy mistryň čeká Linec těžká odveta v Berlíně

V Lize mistryň se v pátek 1. dubna rozhodne o týmech, které si letos zahrají ve finále této prestižní evropské klubové soutěže. Ve hře o cennou trofej jsou stále i stolní tenistky Linec AG Froschberg. Rakouský mistr v prvním semifinálovém utkání Ligy mistryň doma prohrál s TTC Eastside Berlín 2:3.

Odveta je na programu v pátek 1. dubna od 19:30 hodin v Berlíně. Tým Ivety Vacenovské čeká “těžká práce“ – berlínské stolní tenistky totiž v letošní sezóně ještě ani jednou neprohrály. Oporou německého mistra je třináctá hráčka světa Petrissa Soljaová, kterou v základní sestavě doplňují Shan Xiaona a Maďarka Georgina Pótaová.

Soljaová P. IMG_2280

Největší hvězdou TTC Berlín Eastside je hráčka s českými kořeny Petrissa Soljaová

Šéf rakouského klubu Linec AG Froschberg Günther Renner nejvíce spoléhá na dlouholetou rakouskou jedničku Liu Jia. Kromě populární Susi má k dispozici Sofii Polcanovovou, Ivetu Vacenovskou či Camelii Postoacaovou.

V Berlíně budou v akci i čeští rozhodčí, odvetný zápas Ligy mistryň mezi TTC Eastside Berlín a Linec AG Froschberg budou řídit Pavel Kafka a Klára Vaculovičová.

Ve druhé semifinálové dvojici mají blíže k postupu do finále stolní tenistky KTS SPAR Zamek Tarnobrzeg, které vyhrály v prvním utkání ve Španělsku nad UCAM Cartagena 3:1. Polský šampión má v páteční odvetě, kterou budou rozhodovat Češi Roman Klecker a Jan Beneš, výhodu domácího prostředí.

V semifinále Ligy mistrů musí trojnásobný vítěz této soutěže Fakel Gazprom Orenburg dohánět manko z prvního utkání. Ruský velkoklub totiž ve Francii prohrál s AS Pontoise Cergy 1:3. O zápis do historie se pokusí stolní tenisté polského týmu Olimpia Unia Grudziadz, kteří se v domácím prostředí střetnou v boji o postup do finále s Eslövs Al Bordtennis.


 

Liga mistryň ve stolním tenisuLogo_Liga_mistr

Semifinále – odvetné zápasy

Pátek 1. dubna v 17:00 hodin

KTS SPAR Zamek Tarnobrzeg – UCAM Cartagena (první utkání: 3:1).

Pátek 1. dubna v 19:30 hodin

TTC Eastside Berlín – Linec AG Froschberg (první utkání: 3:2).

Podrobnosti o Lize mistryň ve stolním tenisu najdete zde: http://www.ettu.org/en/events/european-champions-league-women/general-information/.


 

Liga mistrů ve stolním tenisulogo nové Liga mistrů velké

Semifinále – odvetné zápasy:

Pátek 1. dubna ve 14:20 hodin

Fakel Gazprom Orenburg – AS Pontoise Cergy (první utkání: 1:3).

Pátek 1. dubna v 18:00 hodin

Olimpia Unia Grudziadz – Eslövs Al Bordtennis (první utkání: 3:2).

Více o Lize mistrů ve stolním tenisu zde: http://www.ettu.org/en/events/table-tennis-champions-league-men/draws—results/.