K zajištění relevantního obsahu reklamních polí a analýzy návštěvnosti používáme soubory cookies. Další informace
JOOLA

El Niňo a Liga mistrů 2012/2013


Jak známo, SF SKK El Niňo Praha byl jediným českým mužským klubem, který se přihlásil do příštího ročníku Ligy mistrů. Šampión Sokol Králův Dvůr neprojevil zájem a bude hrát „pouze“ Pohár ETTU. V těchto dnech se český vicemistr dozvěděl z ústředí ETTU, že je mezi dosavadními dvanácti přihlášenými týmy. Ještě zřejmě dojde k dalším přihláškám, ale stolní tenisté El Niňa by již neměli z elitní společnosti vypadnout. Jasno by mělo být 15. června, kdy se sejdou zástupci týmů v Saarbrückenu.

Mezi tuctem přihlášených klubů je obhájce trofeje Fakel Gazprom Orenburg i letošní finalista, další ruský celek UMMC Jekatěrinburg. V seznamu jsou také čtyři německé (mj. předloňský vítěz Borussia Düsseldorf) a tři francouzské kluby (mj. čerstvý mistr Chartres a Hennebont s naším Prokopcovem), rakouský Niederösterreich a polský Grodzisk.

Dosavadní dvanáctka přihlášených klubů

SVS Niederösterreich, SF SKK El Niňo Praha, AS Pontoise Cergy, Chartres ASTT, GV Hennebont, Borussia Düsseldorf, TTF Liebherr Ochsenhausen, 1. FC Saarbrücken TT, SV Werder Brémy, Bogoria Grodzisk Mazowiecki, Fakel Gazprom Orenburg, UMMC Jekatěrinburg.